• MORERA BARGUES ASESORES, S.L.
  • 93 330 80 51
  • MORERA AUDITORES, S.L.
  • 93 409 11 96


En memòria del nostre fundador, D. Laureano Morera Bargues

En memòria del nostre fundador, D. Laureano Morera Bargues

UNA FIRMA AMB MÉS DE 65 ANYS D’EXPERIÈNCIA, EN L’ASSESSORAMENT FISCAL COMPTABLE I LEGAL-EMPRESARIAL.


MORERA ASESORES & AUDITORES, té el seu origen en les activitats professionals en el camp de l’assessorament fiscal i comptable de Laureano Morera, que va obrir el despatx el 1952.


Avui dia, és doncs, una de les firmes amb més tradició a Barcelona amb 25 professionals, en constant formació, hi trobem doctors, llicenciats, diplomats en dret, així com en ciències econòmiques i empresarials, i censors jurats de comptes que presten serveis del més alt nivell als nostres clients.


La firma pertany a IECnet, una xarxa internacional de Comptadors Auditors i assessors fiscals que presten serveis en 70 països amb més de 1.600 professionals, en el lloc 19 en the International Accounting Bulletin (IAB).


El nostre repte es oferir respostes a les necessitats actuals i futures dels clients, en un entorn normatiu complex i en constant canvi, per tant, el nostre compromís es guiar i assessorar prestant el servei necessari per complir amb les obligacions fiscals i comptables amb la màxima eficiència, minimitzant els riscos i aprofitant els avantatges que la normativa pugui oferir. Una correcta planificació fiscal és bàsica pel futur de l’empresa.


La confiança dels nostres clientes, ens avala.El equip humà de Morera Asesores & Auditores, en la commemoració del seu seixantè aniversari.
International Association of Accountants, Auditors and Tax Consultants Institut Català de Finances Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya ACG, Association for Corporate Growth, Barcelona Círculo de Economía Institut Guttmann
Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció Col·legi de Economistes de Catalunya Instituto de Censores Jurados de Cuentas de España Cambra de Comerç Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona Asociación Española de Asesores Fiscales Asociación Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i BalearsLinkedin Twitter      Avís Legal         MORERA ASESORES & AUDITORES